AFHOLDTE ARRANGEMENTER

10. august: Grill hos Nordals Flyveklub

Efter aflysning den 3. august p.g.a. vejret, lykkedes det at gennemføre besøget i Nordborg i rigtig fint vejr. Syv deltagere i to fly deltog.
30. Juli: Åbent hus på EKMB

Arrangementet blev også i år en succes, selv om et par kraftige tordenbyger nok har holdt en del piloter væk. Alle fly, der indgik i programmet (DC3, jet og RV8, samt modelfly m.m.) nåede dog frem.
Der blev solgt 388 parkeringsbilletter, hvilket bliver til ca. 1000 besøgende.
Der blev gennemført en rundflyvning med DC3 og 22 rundflyvninger med Starling Air’s to Cessna’er.
Vinderne af en rundflyvning blev parkeringsbillet nr. 40 og nr. 254. Henv.:42702922
Se billeder

15. juli: Samsø

Hele 6 fly og 21 personer deltog i turen. Stor tilfredshed hos deltagerne. Se flere billeder
04. juli: Flygfisk i Höganes

3 fly og 10 medlemmer fra klubben deltog i arrangementet i Höganäs. Se flere billeder
23. juni: Sct. Hans aften på pladsen
8 piloter nød pølserne og selskabet inden døre medens grillene var placeret i læsiden.
17. juni: Peenemünde (Herning Motorflyveklub)
To fly med fire deltagerne fra Herning tankede og drak morgenkaffe på EKMB. Ingen deltagere fra Lolland-Falster.